21. June 2022
Чому вартує продовжувати облагороджувати свій дім навіть у важкі часи?
Важкі часи були і будуть завжди, але кожен з нас сам вирішує чи опускати руки чи знаходити нові можливості! Кризис, ковід, війна не зламала нас, а зробила сильнішими. Саме таке гасло в переможців. Також розгляньмо якщо ми припинимо робити покупки(що не можливо) це якось допоможе нам, може економіці? Звісно ні, навіть зробить гірше. Для економіки потрібно рух коштів, а для нас знання, що ситуація вирулюється. Ми всі потребуємо затишку, тому добудовані стіни, поставлений паркан нас гармоніює.
21. June 2022
Чому на час призупинили основну діяльність і чим ми займалися з самих перших днів війни.
24 лютого 2022 року незабутній день для кожного українця. День коли наш світ ще більше розмежувався між до і після. Перші дні було не зрозуміло, як діяти далі ми хоч і відклали всю діяльність на час та сконцентрувалися на допомозі наскільки можемо. Основне чим займалися, ми створили і відвантажили більше трьох фур їжів різної складності з всього металу, що могли знайти. Зараз маємо можливість, бажання і потребу взятися за основний напрямок, створення кованих та зварних виробів.
15. March 2018
Наша кузня відновила роботу під час війни
Ми відновили роботу! Зараз маємо можливість, бажання і потребу взятися за основний напрямок, створення кованих виробів та зварних. Ковані ворота, ковані перила, ковану огорожу, кований дашок, ковані сходи, кований навіс для авто, кований балкон, ковані грати, ковані меблі. Кузня у Львові, обслуговуємо всю Україну! 0989492726 чи 0930514844